Over mij

Welkom en bedankt dat je de tijd neemt om meer over mij te lezen! Ik ben Floor en als merkstrateeg werk ik met bedrijven van alle soorten en maten met het doel ze helpen excelleren. Neem contact met me op om erachter te komen wat ik voor jou kan doen.

Tot de merken waarvoor ik al heb gewerkt behoren Mazda en Mars (onder andere Snickers, M&M’s, Twix en Pedigree), evenals (hard groeiende) kleinere merken die hun top nog gaan bereiken. Mijn klanten zijn vertegenwoordigd in uiteenlopende sectoren, waaronder HR, FMCG en Retail, detachering, zorg, jeugdhulp, sport, overheid en de financiële branche. Aanpassen aan klanten en hun doelgroepen gaat me dan ook makkelijk af.

Ik ben “student voor het leven”, maar een masterdiploma in Media & Business (Erasmus Universiteit Rotterdam) heb ik ook. Ik kijk graag over grenzen heen en heb in verschillende landen gestudeerd, gewoond en gewerkt. Als je meer over mijn opleidingen en werkervaring wilt weten, verwijs ik je graag door naar mijn LinkedIn-profiel.

Ik ben een luisteraar en denker (en dan prater) die complexe strategieën en plannen graag simpel op papier zet. Van klanten hoor ik terug dat ik me snel aanpas, analytisch sterk ben en uitmunt in de uitvoering. Je weet dat er maar één manier is om erachter te komen of dat klopt.

Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt, wilt sparren en vooral als je op zoek bent naar een merkstrategie die jouw bedrijf op de kaart knalt.

 

Merken uit mijn portfolio

MARS
M&M's 
Twix

Snickers
Pedigree
Gauloises

Inspiratiecoach
EIGHTYFOURROOMS
Future Groep

Human Capital Group
Spirit Jeugdhulp
Mazda

 

Flora Mathilde  · +31 6 241 434 89

KVK-nummer: 71761330 · Btw-nummer: NL205617049B01

©2023 by Flora Mathilde. Photography and logo design by Yasmin Groot

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring