Aanbod

Als merkstrateeg verbind ik de unieke waarden van jouw bedrijf aan de behoeften van je klanten. Door ze vervolgens te verleiden met een onweerstaan aanbod kúnnen ze geen nee meer zeggen. Een resultaatgerichte merkstrategie dus, met groei als uitgangspunt. Met kennis van het hele proces, van visie-ontwikkeling tot de implementatie van marketing, behoed ik je voor verkeerde beslissingen en bespaar ik je tijd. Ik bied een breed scala aan diensten die kleine en grote bedrijven helpen bij het realiseren van hun toekomstplannen.

 

Gratis Strategiesessie

Hoe bouw je een merk en hoe zet je dit merk vervolgens in om groei te realiseren? En wat doen organisaties om relevant te blijven in een competitieve markt? In deze sessie deel ik hoe een brandingproces in elkaar zit en laat ik je zien welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf om meer uit branding te halen.

Branding & Positionering

Wil je groeien maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Of heb je een nieuwe website nodig maar moeite met de kernboodschap? Laat mij je de weg wijzen. Elke organisatie kan kleine veranderingen doorvoeren, maar een fundament voor de toekomst vereist doordachte keuzes en een slim oog voor de juiste mogelijkheden.

Merkanalyse

Voor alle ondernemers die twijfelen of hun merk wel werkt. De merkanalyse is gericht op het systematisch in kaart brengen van de sterktes en zwaktes van het merk in relatie tot het klantprofiel, concurrentie en positie in de markt. Door middel van digitale tools schets ik een compleet beeld van jouw situatie. Zo weet je precies waar je staat.

Branding voor Ondernemers

Wegens succes verlengd en doorontwikkeld! Ben je net een eigen bedrijf begonnen of zit je midden in een (nieuwe) ontwikkelfase? Dan is dit voor jou. In een reeks van 6 sessies bouwen we jouw merk in een sneltreinvaart, beginnend met een uitgebreide analyse van jouw situatie en eindigend met concrete acties die jouw bedrijf op de kaart zetten. Klaar voor de start? Af!

Personal Branding

Hoe onderscheid jij je van de menigte? Of je nu directeur, leidinggevende, entrepreneur, werkzoekende, of net-afgestudeerde bent, Personal Branding is essentieel om jezelf op de kaart te zetten. In een reeks van vijf 1 op 1 sessies benoemen we jouw onderscheidend vermogen en maken we een strategisch plan voor het uitdragen van jouw Personal Brand.

Workshops & Trainingen

Een Personal Branding workshop voor je team? Met gelijkgestemde ondernemers aan je merk bouwen? Een merkspel om het MT met de neuzen dezelfde kant op te krijgen? Laat je inspireren! Het kan allemaal. Neem contact met me op voor een op maat gemaakte workshop voor jouw specifieke wens.

Wat mijn klanten zeggen

Snel werk, uitmuntende kwaliteit en altijd begrip van wat wij op welk moment nodig hadden. Bedankt!

Floor heeft mijn visie, waarden en klantwaarde echt naar de kern weten te brengen. Daarbij heeft ze een voor de doelgroep pakkende vertaalslag gemaakt naar tekst en beeld. Ik ben zo blij met het resultaat en ik hoor van nieuwe klanten terug dat de boodschap overkomt!

MARS team

T. Kanters

 

Flora Mathilde  · +31 6 241 434 89

KVK-nummer: 71761330 · Btw-nummer: NL205617049B01

©2023 by Flora Mathilde. Photography and logo design by Yasmin Groot

Algemene voorwaardenPrivacyverklaring